Jakkesæt til mænd

Jakkesæt til mænd

Herrernes Magasin har vi et udvalg af den anden verden. Hvad betyder det udsagn? Det betyder at der i fx størrelse 48 & 50 hænger langt over 100 suits i vidt forskellige design og materialer klar til brug eller forandring hos skrædderen.

Jakkesæt er 2-delt; Jakke og bukser. Habit er et jakkesæt med vest (3 dele i alt)  På engelsk kaldes jakkesættet typisk suit og habitten 3 piece suit.

Jakkesæt fåes i væsentlig flere størrelser end det er almindeligt kendt. Herrernes Magasin er eksperter i at finde den størrelse der netop passer dig. Flere af vores leverandører er kun udvalgt med det formål at de er lynhurtige og lagerførende i specialstørrelser.

De mest velassorterede tøjforretninger indeholder størrelsesregisteret..

44-64  almindelige størrelser

c92-c108 korte versioner af almindelige størrelse

90 -114 lange slanke versioner af de almindelige jakkesætstørrelser

23-34 brede, lidt lavere størrelser.

Nogle ikke-specialtøjforretninger indkøber kun jakkesæt i størrelse 48-52 , og her er problemet ofte også at få rådgivning om hvilke metervarer og forandringer der skal laves førend jakkesættet sidder perfekt. Netop denne rådgivning adskiller os fra vores konkurrenter.

 

For når sandheden skal frem, er det ret sikkert at der skal laves een eller anden forandring hos en skrædder. Vores skrædder arbejder lynhurtigt og billigt for vores gæster.

Vores priser ligger fra 3000kr og op efter.

 

Mand med jakkesæt

Vi vil gerne hjælpe dig med at udvælge de sæt, som vil passe til lige præcis dig og din figur. Vi vil faktisk ofte kunne finde særlige sæt til dig, som vi ved passer specielt godt til fx din skulder, din højde, din armlængde, dine løbelår eller fodboldlægge. Derudover kan skrædderen hjælpe med de sidste detaljer, for at ramme den helt skarpe pasform og de præcise længder i jakke og buks.

Velklædt mand i København


Vi holder os helst til de naturlige materialer, såsom uld, silke, hør og bomuld, og selvfølgelig blandinger af disse. Og vi undgår polyester og lignende kunstigt skabte stoffer. Du skulle gerne opleve en rigtig powerfølelse når du får et lækkert suit på i en blød og rar uldvævning, og du skal ikke spærres inde i et polyester-plastikfængsel.
Stor eller lille, høj, smal, bred eller på tværs, så vil vi derfor altid kunne finde det helt præcise og skarpe udtryk til dig når du har brug for det!

Du kan læse mere om de forskellige underkategorier af jakkesæt herunder eller vælge i menuen. 

Bryllupstøj til mænd
Bryllupstøj til mænd

Jakkesæt til arbejde
Jakkesæt til arbejde

Jakkesæt til fest
Jakkesæt til fest

Smoking
Smoking til mænd

Blazer til mænd
Blazer og sportsjakker til mænd