Jakkesæt til mænd

I Herrernes Magasin sørger vi altid for at have et stort og varieret udvalg af jakkesæt, i gode kvaliteter og i mange størrelser. Vi prioriterer det store udvalg, og du vil derfor kunne komme ind og prøve mange forskellige på, for at vi sammen kan lede os henimod det helt rigtige match, i pasform og til formålet. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder, for vi er ikke helt som de andre i klassen, og det er faktisk ikke helt nemt at finde noget på egen hånd, i vores lille jakkesætsunivers, på grund af de mange muligheder.

Vores priser ligger typisk mellem 3499,- og 5499,- for et helt jakkesæt. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at udvælge de sæt, som vil passe til lige præcis dig og din figur. Vi vil faktisk ofte kunne finde særlige sæt til dig, som vi ved passer specielt godt til fx din skulder, din højde, din armlængde, dine løbelår eller fodboldlægge. Derudover kan skrædderen hjælpe med de sidste detaljer, for at ramme den helt skarpe pasform og de præcise længder i jakke og buks.


Vi holder os helst til de naturlige materialer, såsom uld, silke, hør og bomuld, og selvfølgelig blandinger af disse. Og vi undgår polyester og lignende kunstigt skabte stoffer. Du skulle gerne opleve en rigtig powerfølelse når du får et lækkert suit på i en blød og rar uldvævning, og du skal ikke spærres inde i et polyester-plastikfængsel.
Stor eller lille, høj, smal, bred eller på tværs, så vil vi derfor altid kunne finde det helt præcise og skarpe udtryk til dig når du har brug for det!

Du kan læse mere om de forskellige underkategorier af jakkesæt herunder eller vælge i menuen. 

Bryllupstøj til mænd

Jakkesæt til arbejde

Jakkesæt til fest

Smoking

Skræddersyet jakkesæt

Blazer / Sportsjakke