Bryllupstøj til mænd

Gommen viser vej for gæsten og festen

Det her er en chance du bare ikke vil misse! Du skal jo giftes, og du får brug for dit livs beklædning.

Bryllupstøj til manden

I Herrernes Magasin er vi alle enige om at brylluppet er den ultimative mulighed for at iklæde sig et fænomenalt sæt, som tager afsæt i årtiers gode herremode og dit held er at den peaker lige nu! Pasform og snit komplimenterer manden mere end nogensinde her i 2017. Der er masser af gamle raffinerede stiltips der gælder, samtidig med at traditionerne er blødt lidt op og du kan lege med din individualitet og sætte dit eget præg på hvad der tidligere ikke kunne laves om på.

 

Brudepar i flot bryllupstøj

Der er faktisk lige nu masser af gode accessories, som kan tilføjes din påklædning og derved vise din personlighed i dit bryllupstøj. Bryllupstøjet kan være lidt en skræmmende udfordring for nogle, men husk at de fleste er mere eller mindre på udebane her, og bare rolig, vi har rådgivere i Herrernes Magasin til at hjælpe dig med at skrue det hele rigtigt sammen, så du både får noget du kan være stolt af, og som vil give bruden røde kinder.

 

4 veje at gå

Vi har lavet en guide til dig, hvor vi tager udgangspunkt i 4 stilarter. Dem har vi kaldt:

  • Classy suit og silkevest
  • Black tie or white tie
  • Captain Fantastic
  • Morning suit

De er alle forskellige og giver hver sit bud på hvordan din personlighed bedst muligt, kan komme til udtryk i dit bryllupstøj. Klik dig lidt rundt på dem, og find det sæt herretøj der passer bedst til dig.

Klassisk jakkesæt med silkevest

Kjole og hvidt

Captain Fantastic

Morning suits til bryllup