Blazer til mænd

Blå blazer til mænd

I Herrernes Magasin har vi et stort udvalg af blazere som på forskellig vis kan være med til at variere dit udtryk på utallige måder afhængig hvordan de sammensættes med bukser, skjorter og tilbehør. Fælles for blazeren eller ofte omtalt som sportsjakken, er at den tåler meget karakter, da bukserne hertil mest er ensfarvede jeans eller chinos. Store eller små tern er rigtig flot i en blazer, og giver et powerfuldt udtryk. Jakken fra dit jakkesæt brugt alene som blazer vil hurtigt give indtryk af, at du har mistet bukserne hertil. Derfor er blazeren typisk i lidt kraftigere materiale, og den præsenterer sig lidt mindre formelt end jakkesættet, men mere seriøst end hvis det bare er bukser med skjorte. 

 Brun-grålig blazer

Kom ind i Herrernes Magasin og lad os sammen forsøge os med nogle forskellige størrelser og modeller så du kan få fornemmelsen af hvor mange muligheder du har, for at skabe dig et varieret stiligt udtryk med enkle virkemidler. Vi vil kunne bidrage med ny inspiration til både at kunne og turde at vælge noget som du måske ikke lige havde forestillet dig, men som du vil opdage giver både komplimenter og masser af opmærksomhed og forhåbentlig en masse indledende samtaler.

Enkel blazer til manden

Her finder du vores videoer omkring jakkesæt og/eller blazere (sportsjakker). For information om vores jakkesæt hos Herrernes Magasin, kan du se mere her