Smoking

Sort smoking

Smokinger er ofte den beklædningsdel, der overlever længst i garderoben, så hvis du ikke har én eller flere allerede, så få dig en smoking nu - og sørg for at den er opdateret, altså at den sidder pænt taljeret, og med korrekt ærme- og bukselængde. Det er sjældent en god idé at overtage en brugt smoking eller at leje én. Både fordi kvaliteten ofte er en sørgelig og tung polyester-sag, men også fordi snittet har ændret sig meget siden 90’erne og nullerne, og du får ikke længere ben af at dine bukser er 20 cm for lange. Alt for brede bukseben duer heller ikke længere. Der skal være facon på manden, og det er der ikke, hvis man ikke kan se hvor bagen slutter og gulvet begynder. 

 Blå smoking til mænd

Hvis smokingen sættes rigtigt sammen, så kommer vi mænd til at ligne en vis Hr 007, og det er da et godt udgangspunkt for en rigtig festlig fejring. Smokingens skarpe look er udgjort af som oftest en sort eller midnatsblå jakke og buks, med silkerevers på jakken, og silkegallon (silkestribe) på buksen, og derudover selvfølgelig med en rigtig smokingskjorte, samt en sort silke selvbinder butterfly og ikke mindst en laksko! Smykkerne hertil udgøres af dine manchetknapper og et dress-ur. Undlad for guds skyld at kombinere med dine vikingesmykker eller hightop sneakers, det er ganske enkelt ikke en del af opskriften. 

 Smart smoking sæt

Hvis du ikke er helt fortrolig med den fulde smoking, og invitationen ikke nødvendigvis kræver det fulde antræk, så prøv istedet at tage dine sorte tætsiddende yndlingsjeans, og sæt dem for eksempel sammen med en af vores forrygende skarpe velour smokingjakker med silke-revers. Find hertil en flot laksko blandt vores store udvalg i Herrernes Magasin, så der virkelig bliver arbejdet med kontrasterne i dit sæt. 

 

Vi har også sorte smokingjakker i fine uldvævninger, der kan erhverves med ekstra buks, hvis den første er til rens. I øjeblikket er det mest populært med sjalskraven, men spidsreverset er også fantastisk og giver et powerfuldt udtryk og syner et bredt brystparti og en bred skulder. Husk også den uundværlige smokingskjorte, som selvfølgelig fås i flere varianter i Herrernes Magasin, både med almindelig flip eller knækflip, og med eller uden plisseringer på brystpartiet. Vi lover at vi nok skal hjælpe dig med at sætte det hele ordentligt sammen. 

Sort smoking til manden

 

 David k giver alle de tips du har brug for

 

Sort Cavaliere smoking

 Klassiske sort Cavaliere smoking med spidsrevers til 3999,- I denne model har vi rigtig mange størrelser og du behøver ikke vælge samme størrelse jakke og bukser. (prisen er for både jakke og bukser)

 

Klassisk sort smoking til mænd

Klassisk sort smoking i S110 med sjalskrave til 3999,- I denne model har vi også mange størrelser og du kan også her vælge forskellige størrelse af bux og jakke. Sættet er i 100% italiensk uld. (Prisen er for både jakke og bukser)

Navy blå smoking fra Cavaliere

Navy blå smoking fra Cavaliere til 5998,- (Prisen er for både jakke og bukser)

 

Her finder du vores videoer omkring smoking. For information om vores jakkesæt hos Herrernes Magasin, kan du se mere her