Jakkesæt til fest

Det festlige jakkesæt er ikke bundet af særlige dresscodes eller kedelige krav fra ledelsen om at nedtone, det er en fri fugl, og der må gerne flyves højt. Det er både sjovt og spændende at sammensætte det rigtige sæt til for eksempel brylluppet, uanset om du er gæst eller gom.

Lækre vævninger med flere farver og mønstre er tilladt. Særlige snit, og specielle knapper, kontrast i lommer og revers med ekstra bredde, alt er nu muligt. Grib chancen, og få dig et suit der skiller sig ud. Måden at bære det med de øvrige accessories gør, at du sagtens kan bruge det mange gange.


 
Vi har i Herrernes Magasin altid et stort udvalg af de særligt feststemte jakkesæt, som kan sørge for at du indtager dansegulvet eller sågar scenen med ordentlig manér.


 
Skjorten hertil må også gerne få nogle blomster eller måske paisley-mønstre, og slipset kan hertil give ekstra kant eller balancere det øvrige udtryk, selvfølgelig sammen med lommekluden som er fuldstændig uundværlig på samme måde her, som også ved alle andre business eller afslappede sammenhænge. Vi har også et enormt udvalg af veste, som kan kombineres på mange måder til dit jakkesæt, så du stadig optræder festligt påklædt når jakken ryger over stolens ryglæn.