Jakkesæt til kontoret og konference

Forretnings jakkesæt

Skjorteløver på jakkesætsdrevne kontorer, har behov for 3 ting, som vi ser det.  

Pasform: prioriteret look og komfort i jakkesættet, alt efter temperament

Genkøb: Hvis du har succes med dit businessjakkesæt, vil du gerne have noget lignende, eller endda identisk. Det skal være nemt og hurtigt at genkøbe. Noos (never out of stock) 

Pris: fornuftig pris, der som minimum afspejler kvalitet. En pris, der ikke stikker af, så der også er plads til lækre sko og skjorter i dette arbejdstøjsbudget. Du er ligesom os nødsaget til at være yderst præsentabel og tillidsvækkende.Jakkesæt til arbejde

Lad os udfordre dig lidt på det - Et business suit, konferencejakkesæt altså repræsentative jakkesæt sælger vi tit i een af de mange blå nuancer vi har fast på jakkesætslageret i indreby, København. 

Lad os udfordre din jakkesætspræferencer. men først berolige dig med at vi har dine prioriteter inde på lystavlen. pris, pasform & genkøb

Businessprogrammet

1/ heavyuser, beginner (Noos never out of stock)

Vores prisbaskerjakkesæt starter på Kr.3499,- . det er en genial lille serie i 3 farver i en sædvanlig Hugo Boss-agtig kvaitet i italiensk uld, og lavet på en fantastisk jakksætsfabrik i Tjekkiet. Kvaliteten er minimum som Armanis startsuits, og du kan genkøbe samme farver, præcis, model og størrelse, når du føler trang til flere kotorsuits. Prisen på 3499,- er lav, i forhold til kvaliteten, og  Businesssuit-serien fåes i 3 farver. 

2/ heavyuser, luksus & lethed. (Noos never out of stock)

Kr 5.499,- Anskaf dig et luksuriøst kontorjakkesæt en lækker Vitale Barberis super 110 ren uld, i en meget smuk salt and pepper, ( lysgrå) 2 blå, en grå og en sort. Alle farvene har masser af spil og liv i stoffet. og de fåes i to fit- en slank men rummelig OG en "Tiger" slank silhuette. 

Denne serie bruges også tit til mandens mærkedage, brudgom & fest jakkesæt. Se

Størrelseseventyr: 4 jakkesætsstørrelser: almindelig, almindelig kort, kort og rummelig, samt ekstralængde. Hold fast vi kan klare ALLE, og vi mener ALLE mænd med de her størrelser. Jakkesættene i denne serie er på lager i jakkesætstemplet i Nørregade, så du kan prøvekøre denne succesfulde serie.  Gråt jakkesæt til jobbet

 En lækker Vitale Barberis super 110 ren uld, i en meget smuk salt and pepper vævning, der giver masser af spil og liv i stoffet.

 Blåt jakkesæt til arbejdet

Klæder skaber folk, og især på arbejdspladsen kan du have godt gavn af at være den, der bliver husket for at have styr på stilen, og at turde gå forrest når firmaet skal repræsenteres på ordentlig vis.

 

Business jakkesæt 

Når vi snakker business jakkesæt, altså jakkesæt som du har på til daglig eller til begivenheder hvor du er tilstede i en forretningsmæssig relation, er det selvfølgelig vigtigt at du, SOM HOVEDREGEL, giver et professionelt udtryk. Og det gælder jo så ikke kun jakkesættet, men også hvad du ellers har på. Variationen, og originalitet beundres både i arbejdsopgaver OG garderobe. 

Og hvad er så et proffessionelt udtryk?! Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, men som hovedregel er jakkesættet ikke stormønstret, men med en enkelt – der kan sagtens være struktur i det, ja endda en stribe, men det er forholdvis ’simpelt’, og så sidder det pænt, også gerne lidt tæt. Hvis dit jakkesæt er for stort og sidder løst, ja så sender du en række negative signaler, som vi dog ikke skal bore i her, fordi det sidder selvfølgelig som det skal. Dine accessories og skjorte skal gerne matche dit jakkesætsudtryk. Du kan se nogle forslag til hvordan det kan gøres her på siden.Forretnings jakkesæt med slipsForretnings jakkesæt med vest

Der er stor forskel fra virksomhed til virksomhed, hvor ’fremme i skoene’ arbejdskulturen tillader dit jakkesæt at være. Man taler ofte om 3 niveauer; Business Formal, Business Fashion og Business Casual. Herunder har vi lagt 3 billede der illustrerer de 3 forskellige stilarter.

  

Business formal         Business fashion              Business casual

Business formalBusiness fashion Business casual

 

Hvis du har jakkesættet på til hverdag, er det en stor fordel hvis du kan købe et par ekstra bukser med til sættet, eftersom de fleste tager jakken af, når de sætter sig ned foran computeren. Det gør jo så, at bukserne bliver slidt væsentligt hurtigere end jakken gør, så hvis du kan købe et par ekstra bukser med, vil du jakkesæt holde meget længere. (Det kan du selvfølgelig i Herrernes Magasin)

Samtidig er det også vigtigt at jakkesættet er af en lækker metervare, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, og ikke at sættet irriterer eller er alt for varmt at have på.

 

Priser

Vi har business jakkesæt, hvor du kan mikse størrelser og tilkøbe ekstra bukser fra 3499,- og op til 6999,- som er vores CEO linje i en super 150 Loro Piana. Vi må dog advare imod den sidste, for når man først har fået den på, har man ikke lyst til at tage den af!

Til største delen af vores business modeller, er det også muligt at tilkøbe vest, hvis det ønskes.

Vi har 7 forskellige business modeller, hvor ca halvdelen fåes i både sort, grå og blå/navy. Det er samtidig også de modeller hvor vi har flest størrelser, nogen af dem helt op til 50 forskellige størrelser! Så ligegyldig hvordan du er bygget, har vi flere modeller og farver som vil passe til dig, som ligger indenfor det nævnte prisinterval. Så du går ikke forgæves.

Husk du altid er meget velkommen til at kigge ind og se vores udvalg. Du behøver ikke lave en aftale, og vi har åbent helt til kl 18 på hverdage og til kl 17 på lørdage.