Jakkesæt til arbejde

Forretnings jakkesæt

Det er ofte tilfældet på traditionsbundne arbejdspladser, at der er en særlig dresscode, og hvis det ikke ligefrem er nedskrevet, så er det i al fald tit at kollegaer spejler sig meget i hinandens påklædning og optræder i næsten ens uniform. For eksempel sort jakkesæt, hvid skjorte, og sort slips - og det kan hurtigt blive lidt af et begravelsesoptog. 

 Jakkesæt til arbejde

Lad os udfordre dig lidt på det - for blå og grå er også fantastiske farver, der klæder næste alle og som fås i et utal af nuancer og med små fine detaljer i vævningen. Det er meget mere alsidige jakkesæt end det sorte, synes vi i al fald. Vi får altid en masse lækre kollektioner af blå og grå jakkesæt, i forskelligt snit og udtryk, og med mere eller mindre klassiske detaljer. Et business suit kan nemlig også være et jakkesæt med en fin stribe eller en dæmpet tern. 

Gråt jakkesæt til jobbet

Det grå jakkesæt er faktisk ofte ganske overset, og kan være lige så spændende at bære som det blå, og mindst ligeså nemt at kombinere med flere farver skjorter, og slips og lommeklud med spændende mønstre og udtryk. Det grå jakkesæt har vi for eksempel i en lækker Vitale Barberis super 110 ren uld, i en meget smuk salt and pepper vævning, der giver masser af spil og liv i stoffet.

 Blåt jakkesæt til arbejdet

Klæder skaber folk, og især på arbejdspladsen kan du have godt gavn af at være den der bliver husket for at have styr på stilen, og at turde gå forrest når firmaet skal repræsenteres på ordentlig vis.

 

Business jakkesæt 

Når vi snakker business jakkesæt, altså jakkesæt som du har på til daglig eller til begivenheder hvor du er tilstede i en forretningsmæssig relation, er det selvfølgelig vigtigt at du, SOM HOVEDREGEL, giver et professionelt udtryk. Og det gælder jo så ikke kun jakkesættet, men også hvad du ellers har på.

Og hvad er så et proffessionelt udtryk?! Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, men som hovedregel er jakkesættet ensfarvet – der kan sagtens være struktur i det, ja endda en stribe, men det er forholdvis ’simpelt’, og så sidder det pænt, også gerne lidt tæt. Hvis dit jakkesæt er for stort og sidder løst, ja så sender du en række negative signaler, som vi dog ikke skal bore i her, fordi det sidder selvfølgelig som det skal. Dine accessories og skjorte skal gerne matche dit jakkesætsudtryk. Du kan se nogle forslag til hvordan det kan gøres her på siden.Forretnings jakkesæt med slipsForretnings jakkesæt med vest

Der er stor forskel fra virksomhed til virksomhed, hvor ’fremme i skoene’ arbejdskulturen tillader dit jakkesæt at være. Man taler ofte om 3 niveauer; Business Formal, Business Fashion og Business Casual. Herunder har vi lagt 3 billede der illustrerer de 3 forskellige stilarter.

  

Business formal         Business fashion              Business casual

Business formalBusiness fashion Business casual

 

Hvis du har jakkesættet på til hverdag, er det en stor fordel hvis du kan købe et par ekstra bukser med til sættet, eftersom de fleste tager jakken af, når de sætter sig ned foran computeren. Det gør jo så, at bukserne bliver slidt væsentligt hurtigere end jakken gør, så hvis du kan købe et par ekstra bukser med, vil du jakkesæt holde meget længere. (Det kan du selvfølgelig i Herrernes Magasin)

Samtidig er det også vigtigt at jakkesættet er af en lækker metervare, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, og ikke at sættet irriterer eller er alt for varmt at have på.

 

Priser

Vi har business jakkesæt, hvor du kan mikse størrelser og tilkøbe ekstra bukser fra 3299,- og op til 6999,- som er vores CEO linje i en super 150 Loro Piana. Vi må dog advare imod den sidste, for når man først har fået den på, har man ikke lyst til at tage den af!

Til største delen af vores business modeller, er det også muligt at tilkøbe vest, hvis det ønskes.

Vi har 7 forskellige business modeller, hvor ca halvdelen fåes i både sort, grå og blå/navy. Det er samtidig også de modeller hvor vi har flest størrelser, nogen af dem helt op til 50 forskellige størrelser! Så ligegyldig hvordan du er bygget, har vi flere modeller og farver som vil passe til dig, som ligger indenfor det nævnte prisinterval. Så du går ikke forgæves.

Husk du altid er meget velkommen til at kigge ind og se vores udvalg. Du behøver ikke lave en aftale, og vi har åbent helt til kl 19 på hverdage og til kl 17 på lørdage.