Classy suit og silkevest

 Klassisk jakkesæt med silkevest

Klassisk jakkesæt med vest

Et blåt jakkesæt er altid flot og yderst populært. Men vi vil sikkert også forsøge at give dig et brunt, gråt, eller måske endda ternet sæt på. Derudover er det ceremonielle jakkesæt også en uanstændig flot mulighed. Det er et helt særligt bryllupssæt, ofte af en karakter der udstråler, at her har vi et oprindeligt bryllupstiltænkt sæt, med et mere formelt snit, mere længde og nogle detaljer man ikke normalt ser i et jakkesæt. Uanset hvad, går vi efter god kvalitet i de naturlige materialer. 

Har du brug for et nyt jakkesæt som mand? Så se mere om mulighederne eller kig forbi vores butik på Nørregade 20. I Herrernes Magasin har vi jakkesæt til alle mænd, uanset om det skal bruges til bryllup, arbejde eller fest. 

Classy suit med vest
På den store dag, vil du blive glad for at sættet er i ren uld, silke eller hør og dermed holder dig tempereret og tilpas. Det bør suppleres med en smuk silkevest, der komplimenterer sættet og som giver dagen den respekt og højtidelighed den fortjener. Vesten og det skarpe sæt fungerer utrolig godt med butterfly, slips eller kravat, som hver især har et helt særligt udtryk og egen karakter. Hvis du går med slips til daglig, så lad os forsøge med en butterfly eller kravat og se hvilken fornemmelse det giver dig. Mange oplever at blive lidt festligt stemt allerede her, når de træder lidt ud af det vanlige element. De fås alle i et utal af nuancer, med mere eller mindre silkeshine og mønster. 

Jakkesæt med et klassisk udtryk
Det skal selvfølgelig nøje afstemmes, så det fulde udtryk rammer klart som Figaros arie. Jakken skal passe din skulder og talje, længderne være afstemt, og skrædderen vil sørge for denne sidste justering af dit sæt, så det ender med at sidde som skræddersyet til dig efter dine ønsker og vores vejledning.

Kjole og hvidt

Captain Fantastic

Morning suits