Captain Fantastic!

Ingen kappe eller kastevåben, men til dig der gerne vil stå helt skarpt i et anderledes spændende jakkesæt med masser af saft og kraft, men ikke nødvendigvis i noget der skriger bryllup, så har vi nogle mærker der gør det på deres helt egen måde. Deriblandt vores franske mærke Lords & Fools. 

Det har været et yderst populært mærke i de seneste år til at skabe et særligt udtryk, der stadig forvisser brud og gæster om at man har gjort sig eftertrykkeligt umage. Lords & Fools har vi haft igennem nogle sæsoner nu, og vi har sendt mange kunstnere afsted på scenen eller på den røde løber, og ikke mindst under kirkehvælvingerne i nogle af deres fantastiske jakkesæt. Ofte med vest, og masser af lækre detaljer i både vævningen, på reverset og ikke mindst i snittet der sidder yderst skarpt og taljeret.

Vi har et stort udvalg af jakkesæt og hjælper dig gerne med at vælge præcis den påklædning, der matcher din stil bedst. Se mere om vores jakkesæt her.

Et andet afsindigt spændende mærke, som laver nogle frække suits med en masse delikate detaljer i foringen og i valg af nye typer metervarer er vores nye mærke Circle of Gentlemen! 

Også her er der meget lækre bryllupssuits at finde. Det er de suits som for de fleste nok er lidt for spændende til en kedelig mandag, men som til gengæld er perfekt til weekend, bryllup og fest. Både slips og butterfly fungerer flot i disse bryllups-‘uniformer’, men faktisk kan man også style et spændende look med en bryllupscravate i den helt rigtige nuance. Her kan man ofte bruge både brune og sorte sko, eller laksko endda, nogle skifter faktisk fra den brune midtvejs på dagen, til en sort og lidt mere formel sko til om aftenen.

Klik her for at komme tilbage til bryllupsguiden.

Klassisk jakkesæt

Smoking og Kjole og hvidt

Morning suits til bryllup