Sko

Har du brug for et par pæne nye herresko, der passer til dit jakkesæt eller smoking? Vi har et stort udvalg af bl.a. laksko til mænd hos Herrernes Magasin.

Savalli håndlavede herresko

 

Kom ind forbi vores butik på Nørregade 20, for at se på vores forskellige laksko og lad os hjælpe dig med at vælge det passer, som passer til din stil.  

Vi er entreret med Savalli: Dansk italiensk jointventure, der laver lækres sko og støvler. Det er blandt andet dem vi bruger til at levere 4 forskellige farver laksko: Blå , bordeaux, sort og Rød.

 

Her finder en lille video , der ikke er fra iår, men fint beskriver vores indstilling til mændenes fodtøj:)

Stort udvalg af laksko til mænd

Vi har et godt og varieret udvalg af laksko til mænd i vores butik på Nørregade 20, der vil passe perfekt sammen med både jakkesæt og smoking. 

Lakskoen har noget særligt over sig, et udtryk der passer til den pæne herrepåklædning. Det vil derfor være et oplagt valg når du skal til større begivenheder. 

En af vores mest populære mærker er uden tvivl Lloyd, der laver rigtig lækre og stilfulde sko, som du kan finde på Nørregade 20 i København. Det vil være et godt valg, uanset om du søger herresko til hverdags jakkesæt eller en smoking.