Lloyd

Lloyd 125 år!


Siger man Lloyd sko, så kan man med det samme se den røde stribe for sig, som igennem tiden er blevet set på talrige præsidenters og andre statsmænds såler. Det er et brand, som igennem 125 år, har varet en garant for kvalitet uden lige. En kvalitet bygget på 125 års tysk gennemarbejdet kvalitet kombineret med et sofistikeret look, der trækker på både de klassiske dyder og de nyeste trends.


Det betyder, at vi i Herrernes Magasin både kan tilbyde de helt klassiske sko og de trendy sko, der har så meget kant, at der bliver lagt mærke til det.


Derfor er et par Lloyd sko også prikken over i’et til det helt rigtige jakkesæt; de helt rigtige sko kan nemlig bidrage uendelig meget til, at samle tøjet og skoene – en ikke helt ubetydelig detalje. SÅ kom ind og prøv et de mange forskellige par Lloyd sko.


I disse dage har vi lige modtaget de nyeste modeller: Santiago, Paltos, Jericho og Gambia. Fire frække fyrer der skal prøves!

Vi har mange modeller fra Lloyd, hvor særligt lakskoene vil være velegnet til både jakkesæt og smoking. Hos Herrernes Magasin finder du et stort udvalg af laksko til mænd, vi har helt sikkert noget der passer til din stil. Og ofte falder valget faktisk på en model fra Lloyd!