Fashion -Aktualiteten er tilbage i jakkesættets verden

Firenze, hjemby for Pitti Uomo konfektionsmessen. Det er arbejde døgnet rundt for David KModet og “Hvad er det nyeste ?” Trends opstår hér.

David K & team gennemtrevler showrooms, messehallerne og har sitdowns med producenter og fabrikanter. 

Branchens epicenter, kalder David K de to årlige jakkesætsmesser i Firenze. Det er ikke modens egentlige centrum, men det er jakkesættets trygge havn. Konfektion, slowfashion og traditionens hellige haller -tæt på de tidligere italienske tekstilmøller og systuer. 

David K siger det flere gange undervejs, “Det er verdens lækreste mænd, påklædt. I outfits, der trækker på både smilebånd og lader kæben falde, gang på gang” 

Henrik Hjerl, dansker i verdens mest gennemførte stil ever. Hjerl er med i bogen Dandy

“Hvad er det der fascinerer en gammel modemand som dig?”, “ Jeg bliver glad inden i når jeg kontinuerligt ser jakkesætstrender, taget til ned level. Designs og detaljer, men også materialemix kan overraske mig. Farverne, er vel hovedelementet i det gode humør, jeg ofte kommer i, mens jeg går og optager sceneriet i Pitti Borgo ; torvet og gaderne imellem barakkerne i den moderigtige slidte nedlagte kasserne. Udenfor murene siver branchen og andre regalierne ud og gør aftenerne festlige og informative, og medvirker til solidaritet imellem retailere, og andre fashion workers.

It takes one to know one, siger David imellem linierne. Mød ham hver januar og juni, når han opsnuser trends og køber modigt ind ved små borde lige op og ned af verdens lækreste mænd.

 Modige kombisuits , begejstrer David K -

Af: Brian Martin Rasmussen

 

 

Her finder du noget af en blanding videoer omkring mode.

Står du foran et bryllup? Så kan du også prøve at tjekke vores side om bryllupsmode for mænd, for at få en masse inspiration og gode tips.