David K om brudgomsmode

BryllupsmodeKlæd dig skarpere end din første indskydelse -på din bryllupsdag. 

Vi er nogle gange et produkt af vores fantasi. Når det gælder jakkesæt, begrænses vores gæster typisk af mangel på spejltid. At stå foran spejlet er altså ikke nødvendigvis særligt mandligt på vores indre ´to do´-liste 

Bryllupsjakkesættet er en af hjørnestenene i mandens bryllupsidentitet. Alt er stukket af, og kjolen er HELT sikkert vildere og smukkere, end noget bruden nogensinde er blevet spottet i. Overvej derfor om du skal være i mørkeblåt, som 30 andre mænd til brylluppet, ELLER om du liiige skal forbi jakkesætstemplet i Nørregade og prøve 5-6 eller 15 forskellige jakker på. Teste dit potentiale, tage ansvar for din delte hovedrolle og erkend at udseende for engang skyld kan udfordres OG SKAL tilsættes et lille element af for meget´. Afsøg grænserne og klæd dig skarpere på end nogensinde på den mest fotograferede dag i dit liv.  Jeg siger det lige igen, lad spejlet og dit drengerøvssmil bestemme hvilket outfit du ender med at modtage din bedre halvdel i.  Der er højt til loftet.

knæk og bræk min ven

Af David Krarup

 

Christian, København, valgte smokingjakkesæt! fra Lords Fools.


Tag på tur til grænselandet

David K er indehaver af Herrernes Magasin, og den gentlemanish modemand er ikke i tvivl om, hvordan en kommende gom skal håndtere tøjsituationen: Han skal bryde sine grænser og turde prøve det vilde. Derfor

Giv dit tøj et raketløft

”Jeg ser lidt tøjet som en raket: Jakken er en løfteraket, der skal få dig op og i omdrejninger, men det er vigtigt, at der er noget, der kan bære sig selv videre, når man kobler løfteraketten af. En elegant festlig vest eller fede seler, en særlig skjorte, manchetknapper,  Når gommen smider jakken forsvinder mange af de fede detaljer,” mener modemanden. Derfor er næste lag enormt afgørende for gommens look til størstedelen af festen. 

”Samtidig er det vigtigt at pointere, at Det detaljer, der er FOR meget,faktisk tit kun lige er nok -når kjolen nu ser så perfektud til langt ud på natten.  Vi siger ikke, at tingene SKAL være sådan og sådan, og mit team er ikke elitære og snobbede. Vi hygger os bedst med diskret at rådgive vores gæster, igennem de jakkesæts-overdele vi giver dig på foran spejlet. Vi vil gerne tjene dig i din jagt på inspiration. Det er vigtigt at anerkende de små forandringer, fx at du for første gang i dit liv ender i en vest, lak sko flettede loafers, smokingskjorte og et firenze necktie..  Selvom vi ikke ender med at blive din leverandør på jakkesætsdage, vil du efter et besøg vide, præcis hvem du skal besøge for at gøre dit nye jakkesæt uovervindeligt hver gang. 

Jeg kan bare godt lide at rykke grænsen, for det normale-bare lidt i retning af det sted , du er pavestolt og liiidt lækrere end de andre flotte venner omkring dig.

Se mere om vores bryllupstøj til mænd her.