Historien om David K

Herrernes Magasin

- kært barn har mange navne.


David Krarup er ophavsmanden til et koncept, der forener den gode kvalitet og service med en fornuftig pris. David K startede med herretøj tilbage i 1991/1992 i Hørsholm og åbnede David K på Nørrevoldgade 54 i 1998. I årene efter blev navnet slået fast som en evig kilde til gode jakkesæt. Det startede egentlig med parallelimport af jakkesæt, jeans etc. men har langsomt udviklet sig til en noget mere stabil strøm af leverancer fra gode konfektionsfabrikker såsom Van Gils, Hugo Boss og Lundströms. Der er stadig enkelte ”gæstemærker” såsom Pal Zileri, Cerruti og senest Calvin Klein. Idag er Herrernes Magasin danmarks største leverandør af butterfly.


1998 var året hvor David K købte en lille 20 kvm forretning på Nørrevold, og 2 år efter blev den årets herretøjsforhandler i Berlingske og AOK´s brugerafstemning ”Byens Bedste”. Siden er det blevet til en enkelt kåring mere, og samtidig med at nyhedens interesse er faldet, er udvalget vokset.

I mellemtiden er butikken flyttet 200 meter rundt om hjørnet til Nørregade 20 - tæt på det gamle Daells Varehus. Her er David K stadig aktiv sammen med sin tro væbner Bjarno, som i 2010 kunne fejre sit 50 års jubilæum. Tøjmand til fingerspidserne.


Herrernes Magasin påklæder enormt mange tv-værter og styler værter til tvshows samt erhvervsledere inden pressemøde og generalforsamlinger. I al beskedenhed, anser vi os selv som eksperter inden for jakkesæt og bryllupstøj.


David Krarup optræder ofte på landsdækkende tv med råd og vejledning til nationen, om hvordan vi sikrer os at gentlemanden kommer frem i påklædningen. Men bortset fra det, leverer vi nu tøj til den almindelige men ualmindeligt kvalitets- og prisbevidste dansker - fra topleder til teenager.

Tjek www.Davidk.dk 

Tak for opmærksomheden og på gensyn.