Historien om Herrernes Magasin - er historien om legedrengen David K

25 år med Herrernes Magasin byDavidK

Hvordan blev erhvervsjuristen David til Danmarks bedste bud på en jakkesætguru ? Hvad er Herrernes Magasin og hvem er denne David med det meget korte efternavn? 

David K har siden 2011 været Go’morgen Danmark fashionreporter, indkøber (1992), erhvervsjurist (2000), designer (2010) og den allerførste mand på gulvet i Herrernes Magasin (1998). 

David  på levering hos Nordea, på en Vespa

David Krarup er ophavsmanden til et koncept, der forener upåklagelig kvalitet med hyggelig og afvæbnende nærvær til en overkommelig pris. David K solgte jakkesæt tilbage på NGG gymnasiet i 1991/1992 i Hørsholm. Der var utroligt lange ventetider på at komme ind til lære-elev-samtalerne ved forældrekonsultationerne. Det var i begyndelsen parallelimporterede jakkesæt fra Hugo Boss. Det startede med brands, men succes´en er bygget op på fraværet af mærkevarer og han åbnede butikken David K på Nørrevoldgade 54 i 1998- Det første skridt imod Herrernes Magasin , samme postnummer, næsten. David K afsluttede (ha jur) på CBS i 2000. Ved siden af arbejdede han fuld tid som medierådgiver hos Advice, hvor han rådgav top 50 virksomheder om ungdomskommunikation, kampagnekontruktion.

Uhyggelig mange gæster stemte på butikken 

I årene efter opstarte i 1998, i 2001 & 2002 vandt David K priser for bedste herretøjsbutik. Berlingske Tidende´s store Succesmedie AOK.dk have mange fede kategorier. Det startede egentlig med parallelimport af jakkesæt, jeans etc. men har langsomt udviklet sig til en noget mere stabil strøm af leverancer fra gode konfektionsfabrikker såsom Van Gils, Hugo Boss og Lundströms. Der er stadig stadig et par mærker i butikken, Eton & Pal Zileri, men David er ikke mærkefokuseret, og synes der skal være noget for enhver smag. Mærkevarer er dejligt beroligende.

Idag er Herrernes Magasin stedet hvor der findes et enormt udvalg af tilbehør information af butterfly, veste og gratis tjekkisk fadøl.

I mellemtiden er butikken flyttet 200 meter rundt om hjørnet til Nørregade 20 - tæt på det gamle Daells Varehus. Her er David K stadig aktiv i mange år sammen med sin tro væbner Bjarno, som i 2010 kunne fejre sit 50 års jubilæum. I 2023 var bjarno med til fejringen for familien / Tøjmand til fingerspidserne. Idag er essensen af Davids ansatte IKKE at de er dygtige, men at de er kærlige, hele mennesker han gider tale og bruge sit liv med. 


Herrernes Magasin påklæder enormt mange tv-værter og styler værter til tvshows samt erhvervsledere inden pressemøde og generalforsamlinger. I al beskedenhed, anser vi os selv som eksperter inden for forretningslivets-jakkesæt, Festsuits og ikke kun til københavneren, for 30 % af vores gæster kommer ikke fra byen omkring os. De ved at brudgommen, årsdagen, jubilæet eller gallafesten begynder i Nørregade 20. 

 

HVilken stemning kan tøjet bidrage med FØR du ankommer til en vigtig mærkedag eller festival? David K er jakkesætsmanden med målebåndet

David Krarup optræder ofte på landsdækkende tv med råd og vejledning til nationen, om hvordan vi sikrer os at gentlemanden kommer frem i påklædningen. Når alt kommer til alt er det dejligt med Ramersjang og opmærksomhed. Vi lever og ånder for hverdagene og gæster, der kommer ind ad døren, Mureren, ministeren - alle der gider lægge skuldrer til at få een på opleveren, topleder eller teenager.

Tak for opmærksomheden og på gensyn.

Een by, især inspirerer David K