Van Gils

Van Gils jakkesæt og skjorter

Nogen gange må man spørge sig selv, om Van Gils har haft en firmadag på en af de mange coffeeshops, som findes i Amsterdam, da de fik idéerne til deres mange små fine citater i deres suits. De er så gennemført originale, at vi her i Herrernes Magasin bare følte, at de var lavet til netop vores gæster – helt igennem originale. Men trods den skæve og sjove tilgang til verden, så har Van Gils historien med sig.


Van Gils blev grundlagt helt tilbage i 1948, og således af lidt ældre dato end Herrernes Magasin. Men netop pga. den stærke historie, de gode metervare, de fede design og de skæve kampagner og slogans, synes vi her i Herrernes Magasin, at Van Gils passer som fod i hose – nok, er vi kun godt omkring 20 år gamle, og altså stadig en velvoksen.. teenager, men vi trækker på mandens historie og træng til at iklæde sig et stykke lækkert designet jakkesæt. Det er derfor vi fortæller historien om Van Gils.


”Fashion is seasonal, Style Remains” eller ”You don’t get 2nd chances to make 2nd first impressions.” er to eksempler på hvad Van Gils kan finde på, at underholde med i deres smarte suits – jakkesættenes svar på Gajol-visdom!


Du kan læse mere generelt om vores jakkesæt her.

Kom forbi Herrernes Magasin og tag på oplevelse i Van Gils jakkesættene, træk på smilebåndet og drik en øl med os.

Det er Van Gils’ karakter – No Stitch No Story


Den nye kollektion er lige landet i butikken – hvis du vil se et lille sneak ’n’ peak, så viser Van Gils vejen og stilen.