Urban Safari - David K´s København byvandring

Urban Safari 21.6.

Udsolgt : Vind 2 billetter ved at tagge, din følgesvend og alle partnerne i vores #UrbanSafariByDavidK opslag (pånær Petitgas) på IG eller FB. Urban Safari 599 pr. gæst - (inkl sushi, snacks og masser af drikkevarer)

 

Kære Herrernes Magasin Gæst

Vi håber, at denne besked finder dig godt tilpas og i højt humør. Det er med stor fornøjelse, at vi annoncerer en helt særlig begivenhed med David K som vært. Som du måske allerede ved, fejrer vi vores 25-års jubilæumsår indtil maj 24, og det er en begivenhed, der har stor betydning for os.

 I løbet af de sidste 25 år har Herrernes Magasin været en inspirationskilde til stil, elegance og gentlemenkultur for vores gæster. Det har været en fornøjelse at have dig som gæst, og vi ønsker at takke dig for din værdifulde støtte og loyalitet.

 

Vi har dog en ekstra grund til at fejre i år. Vores David K, en central figur her hos Herrernes Magasin, fejrer sin personlige milepæl. En utrættelige indsats og lidenskab for stil, indkøb og public relations har David været en drivkraft bag vores succes gennem årene.

For at fejre Davids jubilæum på en helt særlig måde har han og vores samarbejdspartnere nøje udvalgt et hof bestående af nørdede gentlemen til årets første Urban Safari. Og her kommer den spændende nyhed – du har nu chancen for at deltage i en konkurrence om de sidste pladser i dette eksklusive safariselskab.

 Urban Safari, som er blevet skabt i samarbejde med Herrernes Magasin, Sushilovers hattemager Petigas, Shamballa Jewelry og Cafe Victor, er en begivenhed, der vil bidrage til at gøre dette jubilæum endnu mere mindeværdigt. Sammen vil vi vandre rundt til Davids favorit steder., En unik oplevelse fyldt med stil, elegance og høflighed, som vores samarbejdspartnere er kendt for.

Under Urban Safari vil du blive ført gennem vores smukke by, hvor du vil besøge nøje udvalgte butikker og opleve forskellige indslag, der fremhæver vores fælles passion for stil og elegance. Herrernes Magasin, Petigas, Shamballa Jewelry og Cafe Victor vil bidrage med personlige peptalks og skabe en atmosfære fyldt med raffinement og fornemme detaljer.

Vi ønsker at skabe en uforglemmelig oplevelse for vores gæster, og vi er begejstrede for at give dig muligheden for at være en del af dette eksklusive safari-eventyr. Sammen kan vi skabe uforglemmelige minder og fejre vores fælles kærlighed til fælleskaber og højt til himmelen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til åretiets første Urban Safari og ønsker dig held og lykke i konkurrencen!

Tak fordi du har været en del af Herrernes Magasin-familien i alle disse år. Vi ser frem til at skabe nye minder og fejre vores 25-års jubilæum sammen med dig og vores elskede gæster.

 PROGRAM:

16:30 Sushi Lovers - Smag sushi, på verdensmesterniveau. 

 

17:15 Herrernes Magasin - 25 år er der gået, siden Herrernes Magasin åbnede dørene i København.  Få lidt af historierne og en kold øl sammen med David K

18:00 Petitgas - den legendariske hatteforretning åbner op -aften hours- Der bydes på en aperitif

18:45 Shamballa  - masser af bobler, guld, diamanter og flettede armbånd-  David K holder af diskret udsmykning, og gode historier. 2 af David K’s skolekammerater har skabt et verdenskendt brand, og iaften skal du se hvordan Shamballa knytter bånd.

19:30 Victor - den legendariske restaurant- Vi slutter på Café Victor lige overfor Shamballa, ville også være med da Suvino hørte vi var en lille eksklusiv flok på urban safari.  

 

Med venlig hilsen,

Herrernes Magasin Crew