Sådan overlever du de varme dage i cool stil

HEDE NYHEDER

Olympisk Varme og Stilsikker Elegance på Vigtige Mærkedage - Hvordan Kan Du Gøre?

Athen sommer 2024: Herrernes Magasin har sendt David K til det Olympisk Stadion i Athen for at tage billeder af nogle af de nyeste lette kollektioner.  

Det smukke Olympiske Stadion og Davids athenske favorit hotel, The Margi, beliggende i Athens svar på Hornbæk, Vouliagmeni, danner rammen om vores photoshoot.

Dråberne begynder at løbe ned ad ryggen - det er umuligt at undgå varmen. Taler skal holdes, vinen nydes. Det afgørende er ikke, at du bliver varm, men hvordan du bliver tør igen. Til årets kollektion har vi valgt lette materialer og farver, der ikke afslører varme armhuler og rygge. Hør udmærker sig ved at tørre hurtigt i den lette brise, og samtidig kræver det meget mindre vand til produktionen, da hørplanterne ofte ikke skal
Herreskjorter til hørjakkesættet eller shorts
Halvdelen af kollektionen har en “resort”-krave, der åbner op i en 70’er-stil, hvilket giver luft og plads til et pyntetørklæde, hvis skjorten bruges til dresscode-events, der kræver lidt silke omkring halsen. Resort-kraver kan knappes helt op, så der kan bruges slips eller butterfly til jakkesæt eller blazer. 
 

Skjorten der tager med på ferie

Kombinationen af dressskjorte og ferie klud casual, er en svær balance. Det kræver et opgør med at der KUN må være hvid eller lyseblå skjorte til daglige formaliteter. Det blå klassiske jakkesæt er et lærred, der venter på at du afprøver andre skjorter i spejlet.
 

“..selvom jeg står dér på millioner år gammelt marmor, brændte jeg ikke helt af.” -

David K på det antikke olympiske stadion, Athen 2024.

Athens Olympiske stadion

Solen bager ned, og din skjorte får en større opgave: at tørre hurtigt, når der er lidt brise eller svalende skygge.

Jakkesættet i Athen er produceret til sommeren 2024 og 2025. Det minder om farmors sommerhus, hvor ventilationsproblemerne blev løst af de luftige stoffer. Kan du huske sengetøjet i det bølgende seersucker-stof? Det bliver et hit næste sommer.

Prøv det hos din lokale tøjmand. Ud over at se dejligt casual ud, selv med lidt folder og krøl, tillader stoffet brisen at trænge igennem. Seersucker-jakkesættet er fantastisk at have på, selv på millioner år gammelt granit. Jeg brugte jakkesættet igen til middagen om aftenen.

Jeg kunne mærke varmen fra stenunderlaget gennem mine gamle Paul Smith Herkules-sandaler. Jeg stod og skiftede skjorter offentligt, men det slog mig, at skjorterne var lige så behagelige som den T-shirt, jeg også blev fotograferet i.

  
Jakkesættet bærer sig faktisk ret fedt med T-shirt til, med et FIRENZE-slips om halsen. Det silketørklæde er en gammel kending, men wow, hvor det bare løfter en T-shirt eller polo til nye højder.