Rum Paris To Berlin , NÅR INFERNAL LAVER ROM

Rum Paris to Berlin, Band i baren

 

SE BILLEDERNE FRA VORES luksus torsdagsbar med infernal PÅ FACEBOOK.

I Herrernes Magasin møder vi Infernal på en photoshoot med deres egen og seneste rom i serien “Rum Paris to Berlin”. Infernal har valgt vores særegne lokaler, i Nørregade, til at lave promotionbilleder, inden kickoff.Kender du den type mennesker, der udretter noget, og får det til at se let ud. Infernal er et band, et partnerskab, underholdning, rettigheder, og passioner. Infernal får det til at se let ud. Let, Sjovt & helstøbt.

Lina & Paw har lavet deres egen Infernal rom - i en rum tid nu.  Jeg er blevet klogere med årene, og ved at der ligger en masse hårdt arbejde bag 99 ud af 100 succeser. Jeg har selv haft min portion af succes og fiasko. Det må være betryggende med et sats på et varelager der kan drikkes, og ikke bliver for gammelt.

Samtidigt, så vidt jeg forstår på Lina & Paw, elsker de rom, OG projekter med kærlighed til produkterne, er nu engang de fedeste at være vidne til.

Gavmilde gavtyve

Infernal har altid været large med tøj budgetterne, farver og ekstravaganza på scene og i musikvideoer. Det lugter af højt til loftet, og dermed følger også tårnhøje krav til sig selv. Der er styr på aftaler og projekter, kan vi mærke i vores berøringer med bandet. Opgaverne er delt ud og de er gode til at støtte hinanden. `On set´ kører det og under photoshootet bliver vi enige om at lave en romsmagning til glæde for vores nærmeste venner og Infernal , Herrerne Magasin & David K. Infernal stiller altså op og skænker ud af deres rom i vores lille gæstebar. Paw medbringer også en lille fadaftapning, altså ufortyndet rom direkte fra tønden. Spillet mine bramsejl, det bliver gavmilde pirater, der stimler sammen en tilfældig torsdag i Nørregade 20.

Drømmejob

Herrenes Magasin er tit blevet brugt som udklædninggarderobe for danske musikere. Det sidste år har der været så mange dejlige mænd igennem at vi ikke kan nævne alle,men heriblandt har vi helt eller delvist klædt Wafande, Aqua, Kandis, Alex Vargas, Peter AG, Jimilian, Andreas Bernitt, Nick & Jay band, Hav & Kamal, Michael Winther, Martin Brygmann, Det er et drømmejob for os, når vi kan få luftet de indkøb, der er mest satsede for os. Det kræver mod at købe de vildeste sæt ind og derfor er det dobbelt glæde når kunstnerne giver vores gear vinger med deres stemmer og musik.