How to tie your Bowtie aka selvbinder butterfly

Bad Bowtie Odds  - Det er nemmere, at binde når du har elimineret 2 svære forhindringer - læs mere herunder

Sådan binder du din selvbinderbutterfly 

Go´morgenvært Mikkel Krüger, stiller altid tappert op:-)

Michelle, der også har været vært i et årti på Go´morgen stillede mig et spørgmål forleden, "david, hvorfor er det så svært at binde butterfly?"

Jeg har ikke tænkt over det før, At det er svært at lære noget så simpelt: Men svaret er indlysende;

Eliminér Spejlvendt og skjult under hagen, så kan du lære det 

Vi lærer det spejlvendt, gemt under hagen. Jeg har undervist langt over 500.000 i at binde butterfly, Det er mit absolutte speciale, ret spinkelt speciale, men populært, fordi alle synes det er svært. Ved at dele denne video og forklaring, underminerer jeg mit eget speciale, men hvad pokker. Hvis det hjælper nogle af vores knap 15.000 følgere, så er jeg frisk på at blive arbejdsløs.

Start med at binde butterfly på dit ben, benet oppe og lige under knæet. Herfra kan du i knusende ro, du kan studere dine udfordringer og fremskridt lige dér på benet foran dig.

Livsbillede fra Go ´morgen Danmark. Det er 6 år vi binder butterfly med TV2

Bind den 10 gange eller mere, hvis du skal have lidt træning på plads. Du skal næsten kunne nå frem til at binde med lukkede øjne. SÅ er du klar til at binde under hagen, spejlvendt derhjemme.  Det skal nok nå. 

Bind tæt, ikke sløsede løse knuder. Der går for meget “længde” til spilde. Det gør det sværere at binde flot, hvis der ikke er meget tilbage at hive. Prøv at holde dine sving og omviklinger i let stram stil. Så kan du nemmere justere på plads og have noget at hive i til sidst.

Jeg har undervist  ambassadører, ministre og oscarinstruktører i at binde selvbinder butterfly. Alle har brug for hjælp, og lærer du det først på Davidk-måden, har du endnu lettere ved at binde for en gentleman i nød.