Blue Business - Konservative jakkesæt til erhvervslivets helte

Blue Business jakkesæt

Skjorteløvens favorit blå jakkesæt -Danmarks erhvervs uniform

Det “blå Danmark”  kaldes jakkesæt i erhvervslivet. Konference, politik, banker & advokater er langt fra de eneste brancher hvor et poleret powerjakkesæt er en af grundstenene i en succesfuld karriere.  

Suveræn pasform

Herrernes Magasin har en ganske imponerende samling erhvervsjakkesæt, egnet til repræsentative arbejdsdage. I Nørregade finder først og fremmest +40 forskellige størrelser, flere du aldrig har hørt om, og vores 10 klassiske  “blue business” nuancer

ready-to-wear-jakkesæt. 

De mange størrelser sikrer at vi kan ramme stort set alle mænd uden alt for mange skrædderudgifter og med en bedre pasform til dit professionelle ydre.


Mix and Match- fleksibilitet 

Det lyder som et deejayset: Mix n´Match, men dækker over at du kan blande størrelser på dagen, og hen ad vejen, hvis du ændrer på din krop.  Vi kalder konceptet for Noosjakkesæt: Never Out Of Stock - 


Priser

Bukser fra Kr.  .995,-

Jakke   fra Kr. 2500,-

Samlet Kr. 3499,- er startprispunktet

Jakkesættet, i 3 farver, du får til den basispris er fuldt konkurrencedygtigt med en almindelig Hugo Boss eller standard Armani. Vi tilbyder velkonstrueret jakkesæt i italiensk uld, fra en tidligere Hugo Boss-eget stoffabrikant. Der er flere håndsyede detaljer allerede hér i basisjakkesættet. Bukserne er syet i italien, og jakken er skabt i Tjekkiet. Det er en ret fantastisk fabrik, det vil sige højtspecialiserede syersker der tilvirker alle vores noos habitter. 


Næste niveau er kr 5599,- for et lækkert velkonstrueret jakkesæt i 5 nuancer, 2 blå, 2 grå og et sort. Den navyblå fåes også i dobbeltradet , og hele molevitten fåes i normal og slim-version OG 4! Forskellige størrelses-rækker. 

  

The New Green

-konservativ fornyelse

Heldigvis har vi i 2023 fået en ny lækker farve, et smukt mørkegrønt  jakkesæt, der nemt kan gøre sig på bestyrelsesgangene. Jakob Risgaard, fra løvernes hule, var een af vores kunder til det businesssuit.      Dette suit koster 2 delt kr.6599,- 


 Skræddersyet blue business fra 7.995,-

Vi skræddersyer , såkaldte målsyende jakkesæt. Kvaliteten af forarbejdningen er lige så god som vores noosjakkesæt, og i enkelte tilfælde kan du betale dig fra full canvas-jakkesæt, der er endnu mere raffineret end stangvarejakkesættet. 

Book en session med vores opmålingseksperter, og noter ned din bookning hvis du vil have MTM-business pakken. 

 


Spar 2000kr på en MTM-luxpakke

Kr. 9.995,- Mtm-Businesspakke (værdi Kr.12.000,-)

Skræddersyet business-suit (7995,-)

Made-to-measure, Hvid eller blå klassisk twill Etonskjorte. (Værdi 1500)

 

Sko der passer til forretningsmanden