Slips

De er en nødvendighed i visse sammenhænge. Du behøver ikke have dårlig samvittighed hvis du elsker at hade dem. I Herrernes Magasin er de tit med til at fuldende et look. til at skabe en forbindelse til en farve i fx tema/firma eller farven på balkjolen, der sidder på din ledsagerske.

Under udvikling, ikke afvikling

Slips er under udvikling. Alle former er naturligvis fundet frem fra gemmer og prøvet før.  Matematikere udgav en bog bog med hundredevis at slipseknuder, teoretisk og måske lidt fjollede variationer. Det gav nu alligevel grobund for ideer til at bring nogle af de fedeste knuder frem på slipseaficionados kloden rundt.

Slipsefans dukkede frem, glade efter et årti i skabet. For nu var der endelig grobund for at lege med slipset. Leg er kodeordet, for mange af tidens modetrend. Mod og leg, ønsket om at kunne personificere næsten alt. Masserne, du og jeg, måske, vi nøjes nu ikke kun med at adskille os på farverne. Vi prøver forskellige bredder, slipseteksturer, knuder, og komposition. Slipsekomposition, vauw.. virkelig? 

Jo, for der leges også med at placere det indre af slipset inden den kortere og smallere stump.. forrest, altså helt synligt!! - Det går idag, du må godt. bare det gøres lidt demonstrativt, så det ses at du ´slipsesjusker´ med vilje. Magasinet Euroman bragte en guide, hvor ´Euromanknuden´ introduceres; En løsagtig slipseknude, som vi kalder en Four-in-hand- eller Schoolboyknuden. Den ynder David K at bruge.. den er god til casualslips , til mere afslappede skjorter. Knuden er lille og skæv. Læs mere her.

Herrernes Magasin præsenterer

Nedenfor kan du se videoer, de mest simple knuder. David K lavede dem for et par år siden, så mange derude har efterhånden lært at binde slips igennem Herrernes Magasins videoer. Hvis du mangler råvarerne til at binde slips, så besøg forretningen på Nørregade 20.

Vi har sørget for at rejser verden rundt for at finde vores slips. Naturligvis handler vi OGSÅ hos danske distributører, så du kan se de samme slips som hos andre. Du slipper bare ikke for at se Davids meget personlige udvalg og produktioner. Der bliver købt slips ind i mere end 5 lande og fra mere end 10 producenter, 4 gange om året; Kom og find dit legeslips og serious businessslips iblande de mange.

Sådan binder du et slips