Mærker

Vi har ikke tidligere nævnt vores mærker på hjemmesiden. Det er ret udsædvanligt i den danske modeverden. Herrernes Magasin handler med store mærker, der er bittesmå i Danmark. Så du bliver nok ikke helt beroliget af den lidte vi har besluttet at opgive her på siden. Boss, Tiger, Eton de fejler intet, andet end at alle sværger til dem; Det er David K´s filosofi at "vi med ensporet fokus på eet enkelt mærke opnår en enøjet sammensætning, utilstrækkelig variation og flokmentalitet, der keder os langsomt til døde". 

Vi præsenterer hele tiden nye drops fra ukendte leverandører, nogle gange bare een sæson fra eet lille mærke der har henrykket vores indkøbsteam.

David K på indkøbstur i London

De `faste husvenner´ vælges fra samme kriterier som gæstemærker: Det skal være høj kvalitet gerne med et twist. Typisk er modehusene stolte og meget kendte i deres hjemlande, men vi har prøvet helt nye og hårdt kæmpende leverandører. Nogen gange dukker tingene ikke op, koreanske vindjakker, afrikanske stoffer til kapper; det er flere gange ikke gået fra leverandøren, men det er risikoen vi løber for at kunne bringe dig nyheder og nye variationer over de kendte klassikere.   

Vi kan altid præstere de klassiske jakkesæt og sammensætninger, blot fra kvalitetsmærker du sikkert ikke kendte til. Det er en stor verden derude, kom og se lidt af det der ellers går vores næser forbi.

god jagt