Mærker du nok ikke kender

Herrernes Magasin handler særdeles fine brands, de fleste er bittesmå i Danmark. Så du bliver nok ikke helt beroliget af den liste vi har besluttet at opgive her på siden. Boss, Tiger, Eton de fejler intet, andet end at alle sværger til dem; Det er David K´s filosofi at "vi med ensporet fokus på eet enkelt mærke opnår en enøjet sammensætning, utilstrækkelig variation og flokmentalitet, der keder os langsomt og hensynsfuldt til døde".  

Vi præsenterer hele tiden nye drops fra ukendte leverandører, nogle gange bare een sæson fra eet lille mærke der har henrykket vores indkøbsteam. Vi rejser utroligt meget rundt i europa, for at finde specialisterne på de enkelte områder. Det er en del af bezinen, der driver glæden ved gæstebetjeningen, at vi ka bidrage med fx jakkesætsløsninger der IKKE var forventet. 

Her er et par eksempler af de mere ukendte mærker vi forhandler. Mærker du ikke behøver kende til, men støder på i Nørregade 20. 

Bramante

Det er lækkert italiensk strik. Bramante fangede David K allerførst med deres hørstrik og hampton-agtige stil. Tiderne skifter og Bramantes temaer skifter konstant. Herrernes Magasin får lavet Cardigans, poloer, v-hals, tørklæder, veste og pullovers fra Bramante. Vi er deres eneste kunde i nordeuropa. De er kæmpestore i moderlandet, og et typisk eksempel på at vi har kvalitetsleverandører vi nordboer ALDRIG har hørt om før :-)

Germano

Buksebrand, der er storleverandør til de bedste modehuse.Italienske råvarer og seje designs eller farver. Vi er ikke en buksebutik, Meeeen du finder et godt udvalg i lækre chino og vilde sæsonbukser, fra 995,00 kr. og op til kr.2495,-.

foroven blå hørbukser ,med sideadjusters og 2 læg. Bramante grøn polo 899,- Forneden, blomstrede cottonbukser i bæk & bølge-stof, med mørkegrøn bund.

Hvis du vil være alene på kontoret eller til festen i noget helt særligt, bliver vi nødt til at nævne Germano. Stor italiensk fabrik, der kun laver bukser. Virkeligt lækre kvaliteter, og ganske ukendt i Skandinavien.

 

Raparo

Roberto Raparo. Hold da mund hvor vi glæder os hver gang der er nyheder fra Raparo. Roberto fik David anbefalet af en læderleverandør, der arbejde med kængurohuder. Siden da har Raparo været en fast del af vores skosortiment. Hvert år designer Roberto og David K 1-2 ekstraordinære støvler eller sko. Der har fx været lakstøvler, grønne herrestøvler med rødt pelsfoer på programmet.

Savalli

Dansk design i italienske sko. Vi er glade for at have Savalli som partner på vores egen designs. David K & Crew designer hver år 2 kollektioner, OG holder liv i flere og flere faste hits, som fx vores kænguru sko. 3 farve ultrabløde klassiske dresssko.

 

Vores design har en lidt bredere for-fod. De er håndlavet fra først til sidst. Især laksko dukker op i i vores udvalg. David K er helt tosset med laksko.

Stange Berlin

Skræddersyede butterfly fra lille tysk fabrik. Der som en af de sidste syer på halsstørrelse. De taler kun tysk, og er mega gammeldags. Sådan er det med en 1934-Berliner produktion.. effektivt, nidkært og luksus.

  David K på indkøbstur i London

  De `faste husvenner´ vælges fra samme kriterier som gæstemærker: Det skal være høj kvalitet gerne med et twist. Typisk er modehusene stolte og meget kendte i deres hjemlande, men vi har prøvet helt nye og hårdt kæmpende leverandører. Nogen gange dukker tingene ikke op, koreanske vindjakker, afrikanske stoffer til kapper; det er flere gange ikke gået fra leverandøren, men det er risikoen vi løber for at kunne bringe dig nyheder og nye variationer over de kendte klassikere.   

  Vi kan altid præstere de klassiske jakkesæt og sammensætninger, blot fra kvalitetsmærker du sikkert ikke kendte til. Det er en stor verden derude, kom og se lidt af det der ellers går vores næser forbi.

  God jagt!

   

  Det er ikke kun de unikke mærker vi går op i. Herrernes Magasin går ligeledes op i klimaet og hjemmesidens sikkerhed. 

  Støt KlimaetVi er SSL Sikret