Konfirmation big boys’ time to shine

Kære Konfirmand

Du har nu gået til præst i måneder og lært og mødt nu nye vinkler på den verden du allerede kender vildt godt. Nu tegner det faktisk til at du bliver konfirmand, og skal træde ind i de voksnes rækker. Gider vi overhovedet træde ind i de voksnes verden, der følger jo en masse forventninger med.

 

Influencers

Herrernes Magasin kan hjælpe dig med at indfri dine og omverdenens forventninger til dit look. Vi kan få dig vil ligne en af stjernerne fra SUITS eller Peaky Blinders. Vi kan få dig til at ligne en direktør fra Coca Cola, eller en stjerne fra X-faktor UK.

Dét vi kan, er at lokke dig til at afprøve noget du ikke selv havde regnet med at stå i – foran spejlet, og så se om det kan fremkalde en god følelse.

 

Anderledes

Dine forældre køber jo tøj på deres måde. De kan sagtens være med, men trænger også til at se dem selv i noget andet, og dig i noget andet. For du forandrer dig også en del, du er vokset og hvis vi er heldige, kan du nu plukke de looks du holder allermest af og gøre moden til din egen.

 

Passe ind

Hvis du vil blende ind i omgivelserne, kan vi godt hjælpe dig. Der er 2-3 muligheder vi kan bruge på dit look, der kan gøre dig og dine forældre helt trygge

  1. Du skal have et blåt eller sort suit på, hvid skjorte, og en butterfly – eller et slips. Skoene er næsten altid et par hvide sneaks eller en mørk gummisko med hvid lidt høj sål.
  2. Blå blazer jakke, en hvid skjorte og et par bukser. Hvide sneaks
  3. Hvid rullekrave til cardigan og et par helt mørkeblå eller sorte jeans… gerne med eet par pæne herrestøvler til