John Henric

John Henric skjorter og accessories

Sveriges frække skjorte- og accessorizepusher. Men før de blev helt kække, så var drengene på ferie i Italien hvor de faldt over en kasse med slips og klude, der matchede. Det syntes de, at der manglede her oppe i det kolde nord. Drengene købte kassen og inden længe kørte de rundt i deres varevogn med alt deres habengut som kørende sælgere. Et par unge fyre med drømmen om, at producere skjorter og accessorize i absolut topklasse med humor og kant. I dag er drengene blevet den larmende frække dreng i det svenske skjortemiljø og har etableret sig som Herrernes Magasins foretrukne skjorte.


Der er tale om skjorter i klassiske designs, Banker striber, Gingham tern, for slet ikke at tale om de opdaterede skjorter, hvor klassiske design er blevet frisket op med nye farver. Til sæsonen AW2013 er der ankommet en række frække skjorter som går under navnet extreme cutaway som giver plads til en ordentlig mande-knude, der vil blæse blærerøvsknuden langt væk.


Som en del af vores stærke sortiment i skjorter, har John Henric også leveret en af vores ceremony skjorter – altså skjorter til lidt mere festlig brug. Her har vi plisserde skjorter med klassisk fransk flip og med knækflip i en top lækker kvalitet.