Butterfly

Nu kan du lære at binde butterfly. Vi starter med David K´s gamle videoer. Læg mærke til hvor korthåret han er. Videoerne blev optaget kort efter han blev erklæret rask for lymfekræft. Det er måske derfor han ser så glad ud.

Vi i Herrernes Magasin er meget forelsket i selvbindere. Vi har altså også måske 50 forskellige færdigbundne du kan tjekke ud, for vi snobber ikke. bare du har butterfly på engang imellem, så er vi glade.

Enkelte Butterflystoffer er så løse eller porøse i strukturen at de ikke tåler at blive bundet eller hevet op, syningerne holder simpelthen ikke. Derfor er færdigbundne nogle gange en rigtig fornuftig idé.

Opdragelse over knæet

Problemet med mange butterflyvideoer er at de vi står og lærer os det i spejlet hvor alting er spejlvendt. Det er en svær måde at være begynder på. Nutidens butterfly kan typisk skilles ad. Det vil sige at de kan bindes om benet , tjek den videotype ud. bind den og sæt den om skjortekraven.  Eventuelt bind dem 4 gange over knæet så du har det i fingrene, førend du står foran spejlet og nørder. Lidt sjovt kommentar kom fra en gæst i Herrernes Magasin da vil lærte ham at binde butterfly på benet over knæet; "størstedelen af min opdragelse er også foregået over knæet " . AV, tag den og kom så igang sønnike:-)

 

Butterfly-events til dine venner eller kolleger

Vi har en lille bar med fadøl og bobler. Her har vi undervist måske 1001 gæster igennem årene. Du kan frit booke et lille kursus på op til 90 personer, men altså også bare dine nærmeste. kontakt David K direkte på sms via 26205000 og forhør dig. Det koster typisk imellem 50 & 100kr per person inklusive drikkevarer. det tager imellem 30-90 minutter.

Sådan binder du en butterfly