Konfirmand - de nyeste voksne .. kan godt selv

Jeg ved ikke hvor seriøst man skal tage konfirmationen. Jeg tog den selv meget seriøst, undervisningen var anderledes; Præsten tiltalte mig som en voksen, havde åndelige spørgsmål til mig. Det var en spændende tid, midt i et kapløb om at komme 10 gange i kirke,  hurtigere end mine buddies. Min ven Johnny var den aller hutigste til at få 10 gudtjenester i bæltet. Så hurtig at præsten afhørte ham let i temaerne, kun for at finde ud af at noget af prædikerne rent faktisk havde bidt sig fast i Johnnys åbne sind.

Tøj til konfirmanden

De fleste konfirmander bliver ensfarvede kopier af de voksne. Det er også ok, og forståeligt. Det der gør forældre gladest er når deres yndling højtlydt er begejstret over konfirmationsoutfittet. 

Vi får de bedste resultater ved at skele til det forældrene ønsker at budgettere med, og så derefter tale med den nye voksne. Konfirmanden har tit nogle holdninger. 

Det aller fedeste ved konfirmander er helt klart når de er friske på at prøve alle mulige farver og ideer. For mig som rådgiver, er det spændende for første gang at give en mand nyt tøj på. Striber, tern, bordeaux, fløjl  og shining wool... Det er fedt at se reaktionerne og se dem blive endnu mere mænd i velklædt forstand..

Go´Morgen Danmark

Jeg havde 3 konfirmander med: nr1 var Sammy i klassikeren i Cavaliere suit til 2995, nr.2 Christoffer èn dejligt vil `The Great Gatsby` Lordsfools jakke, og en klar blå buks fra Zara. nr. 3 Mathias i ærmeholdere, hvid Samsøe skjorte og fed vest.