Skræddersyet jakkesæt mtm

 Book session til skræddersyet jakkesæt hér 
I Herrernes Magasin tilbyder vi verdensklasse skræddersyede jakkesæt. Vi har en helt overdådig mængde stofprøver, og tilbyder at du kan teste mange af vores ´ready to wear´ suitstyles. De færdige jakkesæt vi har hængende kan være en værdifuld inspirationskilde for dine valg af materialer og pasform. Intet andet sted i Købehavn kan tilbyde dig så mange både, klassiske og outgoing brugsklare herrejakkesæt, festsmokings, og formelt fest-beklædning og kontorbeklædning. 
Priserne på skræddersyede jakkesæt starter ved 7500kr og slutter typisk ved kr.25.000,- i de fineste suits.
Vores de færdige , klar med det samme-jakkesæt koster fra 4000,- til 21.000 lige for tiden.

 

Copenhagen Tweedride i fede jakkesæt. Jakkesætsnørederne nød et glas og en jakkesætssnak i Herrernes Magasin.
Du sidder måske med tanken,” hvad skal jeg med færdige fashionjakkesæt, når jeg vil have skræddersyet mit livs vigtigste jakkesæt til fx. bryllup eller hjørnekontor?”
Du har ret, altså hvis du er jakkesætsaficionado har du allerede stor erfaring, og du kan aflæse potentialet i et jakkesæt, bare ved at holde en lille prøve i hånden. Hvis det er første gang du forsøger dig med skræddersyet, finder du helt sikkert ud af meget om dit jakkesætspotentiale ved at prøve tern, strib, hør, flannel, dobbeltradet osv. osv. - INDEN du bare vælger den ensfarvede du havde bestemt dig for hjemmefra.
Ideen med at se dig i klassiske mønstre er at du overraskende nok, ser godt ud i mange forskellige jakkesætsstilarter, på den måde finder du din personlige stil i spejlet, ved at teste dine ideer live.
Made To Measure. Vi målsyer dit jakkesæt, mål dig op på verdens mest sikre metode, samplesizes & målebånd. Der er ikke brug for teknik når du skal finde dit luksusjakkesæt. Der er leverandører, der bruger 3D scannere, men det er klart et marketingstunt, uden praktisk effekt. Der skal alligevel måles op og noteres ned. Teknik er dog ret spændende, så vi er da lidt  misundelige, men stadig tro mod målebåndet, øjemålet og dialogen med vores gæsten, der står og føler efter.
Vi er 3 personer, der måler dig op til dit drømmejakkesæt, idet daglige.
Alle kalder made to measure (MTM) for skræddersyet. Det forkortes ofte MTM og burde hedde målsyede jakkesæt. Lad os på nudansk kalde det skræddersyet. For skræddersye findes stort set ikke herhjemme længere. Alt er MTM, når du læser om skræddersyede tilbud rundt omkring. Vi tager  typisk 70-80 valg overfor vores gæster, mange mål, og mange beslutninger. Det er ikke svært, faktisk får vi det til at være sjovt, sammen at konfigurere “your personale suit´
30.000 kr skal du regne med , for 2-3 fitninger og ægte skrædderkonstrueret jakkesæt. Det er luksus:)
Når Herrernes Magasin laver dit Made To Measure, så betyder det at vi får det syet udfra dine mål og særlige præferencer. Det vil sige dine personlige ønsker er vores drejebog. Stofvalget, silhuetter, farver og udtryk.
Vi hjælper dig frem til dit personlige udtryk: Knapper og filt-farve i nakken, inskriptioner. 
Mange brudgomme og bryllupsfølger, har et farvetema, en personlig vibe, vi anlægger den røde tråd, og gør sættet tilegnet begivenheden. Herrernes Magasin er een af  de få danske indkøbere, der besøger stofmesserne i både Paris, Milano & Firenze flere gange om årligt. Det giver en variation og en kræsent øje for kvalitet og levering til tiden.  
En Made To Measure session skal bookes på forhånd da der ofte skal afses et par timer i butikken til at få gennemgået alle valg af detaljer og muligheder. Selve opmålingen tager maksimalt 60 minutter. Det er spændende at få lavet et MTM-sæt for der er enormt mange til- og fravalg at foretage og der er mange forskellige farver stof, mønstre og foringer at vælge iblandt. 

Forventningsafstemning

MTM suits er ligesom skræddersyede suits ikke perfekte efter een opmåling. Når dit jakkesæt, efter 6-8 uger, ankommer til Nørregade i København, bliver I målt op, dig og dit nye mtmsuit. Det skal tilpasses 1-2 gange og de tilretninger tager lige fra få timer (imod merpris) og ellers 5 hverdage (inkluderet)
Skræddersyede jakkesæt kan bruges af manden der vil forkæle sig selv, eller er ret originale i deres pasform. Det vil sige andet at de har svært ved at finde noget i almindelige butikker. Herrernes Magasin har mange arbejdsklare jakkesæt til næsten alle størrelser. Hvis du ikke kan vente 6-8 uger, gå forbi og tag noget med hjem med det samme. 

Jakkesæt efter dine mål
Made 2 measure suites     Jakkesæt lavet efter dine mål
Vi starter med at prøve forskellige modeller af jakke og buks, og herfra arbejder vi os frem til hvordan dit suit skal se ud. Der er muligheder for at ændre alt på lommer, revers, foringer, metervarer, bukselukning, og meget meget mere. Ofte vælger vores MTM kunder også at få lavet en vest i samme metervare, da der hermed kan varieres mere med udtrykket efterfølgende, både til fest og i professionelt sammenhæng.  
Vi aftaler en final fitting med dig når vi får sættet hjem, så vi sikre at det hele sidder godt og der rettes småting i det leverede suit. – for der er selvfølgelig pasningsgaranti på vores Made To Measure jakkesæt.
Skræddersyet MtM jakkesæt