Skræddersyet jakkesæt mtm

 
I Herrernes Magasin tilbyder vi at du kan få lavet dit skræddersyede jakkesæt Made To Measure. Det vil sige lavet efter dine mål. Det er ikke at forveksle med et oldschoolskræddersyet jakkesæt.
Made to measure forkortes ofte (MTM) og er målsyning, der ændres på typisk 30-40 punkter 2-veje. Lad os på nudansk kalde det skræddersyet. For skræddersyet findes stort set ikke herhjemme længere. Alt er MTM. Vi har flere silhuetter.
Når Herrernes Magasin laver dit Made To Measure, så betyder det at vi får det syet udfra dine mål og særlige anvisninger og ønsker til stof og detaljer i form og udtryk. Vi hjælper dig frem til dit personlige udtryk: Knapper og filt-farve i nakken, inskriptioner. 
Mange brudgomme og bryllupsfølger, har et farvetema, en personlig vibe, vi anlægger den røde tråd, og gør sættet tilegnet begivenheden. Herrernes Magasin stiller enorme krav til metervareleverandører, vi arbejder med. David K er den eneste af de danske indkøbere, der besøger stofmesserne i både Paris, Milano & Firenze mange gange om året. 
En Made To Measure session skal bookes på forhånd da der ofte skal afses et par timer i butikken til at få gennemgået alle valg af detaljer og muligheder. Det er spændende at få lavet et MTM-sæt for der er enormt mange til- og fravalg at foretage og der er mange forskellige farver stof, mønstre og foringer at vælge iblandt. 
Forventningsafstemning
MTM suits er ligesom skræddersyede suits ikke perfekte efter een opmåling. når jakkesættet kommer hjem skal det tilpasses 1-2 gange. Før det sidder godt og tager 6-8 uger indtil jakkesættet er leveret til butikken.
Skræddersyede jakkesæt anvendes af de mænd, der er ud over det sædvanlige i dimensionerne. Herrernes Magasin er virkelig velassorteret i jakkesæt der hænger klar til brug, også for de særdeles udfordrede.

Jakkesæt efter dine mål
Made 2 measure suites     Jakkesæt lavet efter dine mål
Vi starter med at prøve forskellige modeller af jakke og buks, og herfra arbejder vi os frem til hvordan dit suit skal se ud. Der er muligheder for at ændre alt på lommer, revers, foringer, metervarer, bukselukning, og meget meget mere. Ofte vælger vores MTM kunder også at få lavet en vest i samme metervare, da der hermed kan varieres mere med udtrykket efterfølgende, både til fest og i professionelt sammenhæng.  
Det tager 6-8 uger at få lavet et MTM-sæt, og vi aftaler en final fitting med dig når vi får sættet hjem, så vi sikre at det hele sidder godt og der rettes småting i det leverede suit. – for der er selvfølgelig pasningsgaranti på vores Made To Measure jakkesæt.
Skræddersyet MtM jakkesæt
Se videoer fra The Makers hérunder: