Made to measure ( MTM)

 

 Book Tid

 

I Herrernes Magasin tilbyder vi at du kan få lavet dit jakkesæt Made To Measure. Det vil sige lavet efter dine mål. Det er ikke at forveksle med et skræddersyet jakkesæt. Made to measure forkortes ofte (MTM) og er målsyning- der ændres på op til 30 punkter 2-veje. Lad os på nudansk kalde det skræddersyet. For skræddersyet findes stort set ikke herhjemme længere. Alt er MTM.

Når det bliver lavet Made To Measure, så betyder det at vi får det syet udfra dine mål og særlige anvisninger og ønsker til stof og detaljer i form og udtryk. En Made To Measure session skal bookes på forhånd da der ofte skal afses et par timer i butikken til at få gennemgået alle valg af detaljer og muligheder. Det er spændende at få lavet et MTM-sæt for der er enormt mange til- og fravalg at foretage og der er mange forskellige farver stof, mønstre og foringer at vælge iblandt. 

Forventningsafstemning

MTM suits er ligesom skræddersyede suits ikke perfekte efter een opmåling. når jakkesættet kommer hjem skal det tilpasses 1-2 gange. Før det sidder godt og tager 6-8 uger indtil jakkesættet er leveret til butikken.

Skræddersyede jakkesæt anvendes af de mænd, der er ud over det sædvanlige i dimensionerne. Herrernes Magasin er virkelig velassorteret i jakkesæt der hænger klar til brug, også for de særdeles udfordrede.


Jakkesæt efter dine mål

Made 2 measure suites     Jakkesæt lavet efter dine mål

Vi starter med at prøve forskellige modeller af jakke og buks, og herfra arbejder vi os frem til hvordan dit suit skal se ud. Der er muligheder for at ændre alt på lommer, revers, foringer, metervarer, bukselukning, og meget meget mere. Ofte vælger vores MTM kunder også at få lavet en vest i samme metervare, da der hermed kan varieres mere med udtrykket efterfølgende, både til fest og i professionelt sammenhæng.  

Det tager 6-8 uger at få lavet et MTM-sæt, og vi aftaler en final fitting med dig når vi får sættet hjem, så vi sikre at det hele sidder godt og der rettes småting i det leverede suit. – for der er selvfølgelig pasningsgaranti på vores Made To Measure jakkesæt.

Skræddersyet MtM jakkesæt