Made 2 Measure suits

I Herrernes Magasin tilbyder vi også at få lavet dit jakkesæt made to measure. Det vil sige lavet efter dine mål. Det er ikke at forveksle med et skræddersyet jakkesæt.

Når det bliver lavet made to measure, så betyder det at vi får det syet udfra dine mål og særlige anvisninger og ønsker til stof og detaljer i form og udtryk. En made to measure session skal bookes på forhånd da der ofte skal afses et par timer i butikken til at få gennemgået alle valg af detaljer og muligheder. Det er spændende at få lavet et M2M-sæt for der er enormt mange til- og fravalg at foretage og der er mange forskellige farver stof, mønstre og foringer at vælge iblandt. 

Jakkesæt efter dine mål

Made 2 measure suites     Jakkesæt lavet efter dine mål

Vi starter med at prøve forskellige modeller af jakke og buks, og herfra arbejder vi os frem til hvordan dit suit skal se ud. Der er muligheder for at ændre alt på lommer, revers, foringer, metervarer, bukselukning, og meget meget mere. Ofte vælger vores made to measure kunder også at få lavet en vest i samme metervare, da der hermed kan varieres mere med udtrykket efterfølgende, både til fest og i professionelt sammenhæng.  

Det tager 4-6 uger at få lavet et M2M-sæt, og vi skal aftale en final fitting med dig når vi får sættet hjem, så vi sikre at det hele er perfekt – for der er selvfølgelig pasningsgaranti på vores made to measure jakkesæt.

Få et jakkesæt der passer perfekt