Jakkesæt til julefrokost

Få inspiration til julefrokosten

Festtøj til julefrokost

Juletrommerne lyder, og du har travlt hvis du skal nå at blive klar til sildene. Kan dit julefrokostoutfit bære en tur  på dansegulvet, eller skal vi hjælpe dig på vej?!

 

Igen i år håber vi i Herrernes Magasin at få lejlighed til at hjælpe dig i de helt perfekte jule-gevandter, så du kan outshine alle kollegerne til julefrokosten, eller tage stil-stikket i herrelogen og der hvor din december færd ellers må føre dig hen. Vi har alle de klassiske dyder hængende i butikken, og så har vi også de frække staldknægte, altså de kulørte velourblazere og ternede jakkesæt der bare venter på at imponere til den rette lejlighed.

 Inspiration til julefrokosten

Husk at ‘den lille sorte’ ikke er et jakkesæt! Der er meget begrænset mulighed for at tiltrække sig noget opmærksomhed i det sorte jakkesæt alene, medmindre selvfølgelig at du du ruller op i sort smoking, så skal du se løjer. Smokingen kan nemlig noget med traditionerne og der er en god chance for at du bliver bedt om en tur i Aston Martinen, for en mand i den rette smoking kan ikke fejle. Vi har smokinger i alle fits og flere sprøde farver, og det vil være os en udsøgt fornøjelse at jule dig klar til decembers mange delikate udfordringer. Hvis smoking ikke står skrevet i stjerner og planeter, så brug et skarpt jakkesæt til at tage ejerskab over din del af selskabelighederne.

 Påklædning til julefrokost

Stjæl fra isfuglen, for den ved godt hvad det drejer sig om. Isfuglen er kåret til danmarks smukkeste fugl, og den er da også stylet flot, med sit orange bryst og petrolumsfarvede blå nuancer over ryggen. De flotteste isfugle får først mage.

Grå kontormus bliver til knivskarp silverfox i et lækkert suit med flotte tern, og skarpe linjer. Hvis du tør skille dig ud, så er der masser af gode muligheder! Overvej dobbeltradet suit, og vælg en anden farve end sort, få også lidt farve på slipset eller butterfly’en, tilsæt et paisleymønstret silketørklæde, og selvfølgelig vigtigst af alt, få en klud i lommen… Det er så nemt, og det er tåen der strækker sig forrest på målfoto.

 Festklædt par

Stort og hjerteligt glædelig jul fra Herrernes Magasin

Ps. Husk at vi også har butikken fyldt af gode julegaver!