Jakkesæt til arbejde

Forretnings jakkesæt

Det er ofte tilfældet på traditionsbundne arbejdspladser, at der er en særlig dresscode, og hvis det ikke ligefrem er nedskrevet, så er det i al fald tit at kollegaer spejler sig meget i hinandens påklædning og optræder i næsten ens uniform. For eksempel sort jakkesæt, hvid skjorte, og sort slips - og det kan hurtigt blive lidt af et begravelsesoptog. 

 Jakkesæt til arbejde

Lad os udfordre dig lidt på det - for blå og grå er også fantastiske farver, der klæder næste alle og som fås i et utal af nuancer og med små fine detaljer i vævningen. Det er meget mere alsidige jakkesæt end det sorte, synes vi i al fald. Vi får altid en masse lækre kollektioner af blå og grå jakkesæt, i forskelligt snit og udtryk, og med mere eller mindre klassiske detaljer. Et business suit kan nemlig også være et jakkesæt med en fin stribe eller en dæmpet tern. 

Gråt jakkesæt til jobbet

Det grå jakkesæt er faktisk ofte ganske overset, og kan være lige så spændende at bære som det blå, og mindst ligeså nemt at kombinere med flere farver skjorter, og slips og lommeklud med spændende mønstre og udtryk. Det grå jakkesæt har vi for eksempel i en lækker Vitale Barberis super 110 ren uld, i en meget smuk salt and pepper vævning, der giver masser af spil og liv i stoffet.

 Blåt jakkesæt til arbejdet

Klæder skaber folk, og især på arbejdspladsen kan du have godt gavn af at være den der bliver husket for at have styr på stilen, og at turde gå forrest når firmaet skal repræsenteres på ordentlig vis.