Drykorn

Drykorn jakkesæt - for beautiful people

Drykorn er et mærke som hører hjemme i det Sydtyske. Her fra, har de siden 1996, hvor mærket blev grundlagt, udviklet sig fra at være et bukse-brand til et brand, der producerer flere forskellige fashion linjer. Deres kendetegn er udvalgte og specielle metervarer, og en høj kvalitet i produktionen. Der er tale om et strømlinet og trendy look. Drykorn selv beskriver sig med disse ord metropolitan, rechable  og progressive.


For Herrernes Magasin, er Drykorn vores trendy højt råbende tysker – tysk kvalitet og lækkert design – David Ks svar på en Audi R8! Erste Klasse! Eksempelvis er Drykorn repræsenteret i Fall/Winther 13 sæsonen i Herrernes Magasin ved et navy og et grøn fløjlsjakkesæt, med en smule shine holdt i en stram silhuet – det er meget lækkert.  Senest er der lige landet sæsonens must have, en kviltet bomber jakke i nappa læder – så hvis du vil helt ud på kanten af stolen, så skal du have fat i et af disse items.


Med et Drykorn suit, er du sikker på, at være helt fremme i skoene. Et stærk supplement til den klassiske jakkesæts garderobe eller ’bare’ rock ’n’ roll suitet som du skal ha’! Du bør mindst have én Drykorn jakkesæt i klædeskabet. 

Du kan se mere om vores jakkesætsudvalg her