Vanvittige Jakkesætsdage - derfor sælger vi ud

David K har skabt en helt lille trend med den fængende titel:

Vanvittige jakkesætsdage

Flere andre butikker herunder, skønne Troelstrup, har lånt ordene, fordi de slår fast med 7-tommer søm- Hvad livet i Herrernes Magasin går ud på Titlen lugter af tabsgivende priser , og det går også ondt på David K, når der lige ryger et suit ud af døren for 1799,- når der stod 7599 på prissedlen. Ignorer den søde jøde, for sådan har han det tit, når fx nogle af de sidste sæt af en serie forsvinder eller ihvertfald det sidste i Davids egen størrelse. 


Der hentes varer ind fra diverse leverandører til jakkesætsdagene, og dagene ligger ofte dér hvor andre butikker har overstået deres sale.

Vi rendes ikke over ende på den måde, men får alligevel solgt 60 suits om dagen- stille og roligt. 

Bedst af alt, når du spørger David, er at rabatstrukturen animerer folk til at købe et lidt vildere suit nr 2; Så efter det trygge mørke suit- vælger mange mænd at prøve kræfter med klassiske tern, striber, hør eller cool colors  Alle herrerne i magasinet er enige om at det klæder vores gæster at eksperimentere lidt. Netop dette er drivkraften bag at ‘vanvittige jakkesætsdage’ er en erhvers- & gæstesucces.  
Vi rydder hylderne for alle de sidste og vildeste indkøb,  i kombination med de klassiske gentlemen valg… elsker den vibe , og at vores udsalg er hårdtslående og korte”, David